OVAM SIS TOOLKIT

Posted on Tuesday July 10th 2012 at 16:18

Wilt u duurzame innovatie een centrale plaats geven in uw bedrijf? Maar weet u niet meteen hoe u het duurzaamheidsprincipe concreet in uw bedrijfsvoering integreert? De OVAM heeft nu een nieuw instrument om u daarbij te ondersteunen: de OVAM SIS Toolkit.

De OVAM SIS (Sustainable Innovation System) Toolkit is een creatief instrument dat bedrijven actief ondersteunt bij het zoeken naar duurzame oplossingen. Origineel en vernieuwend aan de tool is dat duurzaamheid in de brede zin wordt beschouwd. We brengen een veelheid aan duurzaamheidsaspecten samen in een eenvoudig, overzichtelijk en werkbaar model.

De OVAM SIS Toolkit omvat een reeks overzichtelijke fiches, drie posters en twee dobbelstenen die u samen met uw medewerkers in een brainstormsessie of designproces kan inzetten.

Zin om van duurzame innovatie een échte bonus te maken voor uw bedrijf? Vanaf 6 juni kan u de OVAM SIS Toolkit bestellen op www.ovam.be/ecodesignlink

Een duwtje in de rug nodig? De OVAM heeft een aantal bureaus gecertificeerd om bedrijven te begeleiden in hun traject met de OVAM SIS Toolkit waaronder de onderzoeksgroep Art|Object & Design van de KHLim – MAD-faculty.

Leave a Reply

RSS Feed