Postgraduaat Multimedia & Communicatie voor sociale, culturele en onderwijssector

Posted by David on Friday December 16th 2011 at 18:54


In januari 2012 start de MAD faculty, Campus C-mine, in Genk met de nieuwe reeks modules van het Postgraduaat ‘Multimedia & Communicatie. Sociaal en participatief gebruik van nieuwe media’. Het postgraduaat stelt deelnemers in staat om hedendaagse media op een sociale, communicatieve en participatieve manier te gebruiken in de sociale, culturele en onderwijssector. Tijdens de opleiding werk je onder begeleiding van nieuwe media experts, kunstenaars en ontwerpers een eigen project uit. Aan de hand van zes verschillende modules, worden handvaten aangereikt om de mogelijkheden van nieuwe media effectief te benutten. Het postgraduaat vertrekt van een basis kennisniveau en vereist geen technologische achtergrond.

Download de folder voor meer info.

 

Praktisch:

Het postgraduaat telt 20 studiepunten en duurt één jaar. Tweewekelijks is er op dinsdag een lesdag van 13:00u tot 20:00u. De prijs bedraagt 1350 euro voor alle modules (excl. follow up seminaries). Deopleiding komt in aanmerking voor opleidingscheques.

Inschrijvingen en aanvullende informatie: www.participatiemedia.be

PostgraduaatMC-2012


 

Keuzemodule A/0&D laadzones

Posted by ilse on Tuesday December 13th 2011 at 11:52

De masterstudenten van de MAD-faculty (campus C-mine) doen onderzoek rond het thema laadzones voor elektrische voertuigen. Het project laadzones is een TETRA project.
Op 29 november 2011 ging de keuzemodule Art|Object & Design van start.
Na een theoretische gedeelte, kregen de studenten de gelegenheid om een rit te maken op een elektrische scooter. Zo konden de studenten zelf de geluidloze rijervaring beleven. De scooters zijn eigendom van de KHLim en kunnen door de studenten en het personeel gehuurd worden.
Binnen het onderzoek werden 6 cases voorgesteld. Elke case is een specifieke laadzone voor elektrische voertuigen (auto – scooter – fiets). Deze plaatsen werden één voor één bezocht en ter plaatse toegelicht.

Wil je meer weten dan kan je hun onderzoek volgen op: http://laadzones.blogspot.com/

RSS Feed